Turnaj tří kouzelnických škol

19.01.2013 20:53

Drazí čtenáři..přinášíme vám nové zprávy o turnaji tří kouzleníků!V tomto článku se můžete dočíst jak probíhala slavnost, koho do turnaje pohár vybral, kolik bylo nakonec vybraných účastníků, nebo kolik lidí se zůčastnilo.Proto čťete dál:)

Akce se konala dnes, 19.1.2013 od 18.00hodin.Nejdříve řekla paní ředitelka pár slov k úvod.Poté převzal hlavní roli OHNIVÝ POHÁR. Prvním vylosovaným účastníkem turnaje se stala EMMA SWAN za školu Magicae. Druhá byla vylosována LIWIA UCHIHA reprezentující Krušnohorskou školu

A nyní se dostáváme k účastníkům za naši Bradavickou školu čar a kouzel. První z bradavických se stala ELENA GREEOVÁ z Nebelvíru. Poté SARELLE BLACK ze Zmijozelu. A nakonec já, AMARELINA POTTEROVÁ z Havraspáru.Divíte se že? Poprvé v historii Turnaje Tří Kouzelníků se turnaje zůčastní 5 studentů!!!Tuto událost si zapamatujte, jelikož je možné, že se něčeho podobného už nemusíte dožít.

Slavnost pokračovala jídlem a pitím. Poté se 3 bradavičtí účastníci turnaje společně se ředitelkou odebrali do nově zavedené Místnosti Šampiónů.Tam se studenti dozvěděli soukromé info o úkolech.(Pro ty co nevědí,turnaj tří kouzelníků/tří kozelnických škol je soutěž, která se skládá ze 3.úkolů.Letos je tomu spíše tak, že každy úkol se dělí ještě na několik dalších. Vítěz turnaje vyhrává Pohár Tří Kouzelníků) Tito vybraní sudenti automaticky na konci roku procházejí do dalšího ročníku, aniž by složili zkoušky. Pro tyto studenty se také vztahuje zákaz, hrát tento školní rok Famfrpál a musejí spát v Místnosti Šampiónů.

Potom se studenti s paní ředitelkou vrátili do Velké síně a pokračovalo se v jídle a zábavě. Ještě ve 22 hodin bylo ve VS 5 lidí!!! Celkově se slavnosti zúčastnilo asi něco přes 40 lidí. Podle mého názoru se akce velmi pěkně povedla. Proto doufáme že brzy bude dalšíí!!!!

Amarelina Potterová, primus Havraspáru

 

Diskusní téma: Turnaj tří kouzelnických škol

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek