Obluda pod jezerem(Jen pro odvážné!)

27.02.2012 15:30

 Toho dne jsem seděla v knihovně a četla si Staré pověsti Hogwards(a že byly opravdu staré ;D) a narazila na jednu zajímavou kapitolu-Vraždící obluda pod jezerem.Této obludě se říkalo Žrabolník.Říká se,že ho tam dal vysadit Salzar Zmijozel,když se mu nevydařil jeho pokus spářit baziliška s veverkou.Tato údajně krvelačná obluda se živila...nyní se raději chytněte židle,protože je to opravdu strašidelné...lidskými nehty!Jedna z tehdejších studentek přísahala,že se jí snažil urvat celou ruku a další studenti se dušovali,že viděli příšeru pojídající všechny možné nehty,nalakované,okousané,...ale hlavně ...gelové!Tato zpráva mě natolik šokovala,že jsem se rozhodla vypátrat o co opravdu jde!

Připravila jsem si rukavice z ostnů ježka(letošní módní doplněk,doporučuji! ;D),nepromokavý hábit,knížku Pověstí a hromadu sušenek(co kdybych dostala hlad?).Po dlouhé a vyčerpávající přípravě jsem se vydala k jezeru.Bylo chladno a foukal slabý vítr.Jezero bylo neklidné,ale já se i tak odhodlala.Vytáhla jsem hůlku a s hlubokým nádechem jsem se vydala do studených vln.Bylo to mokré a odporné,můj hábit mě sice chránil před vodou,ale o mých nových keckách se to říct nedalo.Chtěla jsem si je sundat,ale pak by byly mé nehty zcela obnažené a tím pádem by to byla i hostina pro TO.

 Chodila jsem podél břehu,ale stále se nic nedělo.Nalistovala jsem opět stránku o Žrabolníkovi.Byl tam popsán zvuk,který měl vydávat.Nadechla jsem se  ujistila se,že poblíž nikdo není.Po krátkém zaváhání jsem začala vydávat ty zvuky.Ticho protrhlo mé:"Walla walla!"Čekala jsem,co se  bude dít nyní.Voda přede mnou se začala čeřit.Hlavou mi problesklo,že tu nejsem sama a měla jsem pocit,že budu potřebovat vyměnit kalhoty.Bylo to čím dál blíž,na hladině se objevovalo tolik bublinek(dodneška doufám,že to bylo od dýchání a né od plynění*).Srdce mi tlouklo,cítila jsem zvláštní svrbění na noze.Než mi docvaklo co se děje,stalo se to,čeho jsem se nejvíc bála.Ta obluda mi sežrala všechny nehty na noze!I přes boty!Má pedikúra utrpěla nenahraditelnou škodu...(!!!)

 Avšak další strašné zjištění bylo,když jsem cítila,že se to drápe i na moje ruce."Né!Moji manikúru nedostaneš ty ohavné zvíře!"křikla jsem a pohledem jsem probodla to,co mi začalo žužlat palec u ruky.Začala jsem se smát tak jako nikdy jindy.Na mým palci trůnila asi tří centimetrová...chvilka napětí...veverka!Jak vyšlo později najevo,zkřížení baziliška a veverky dalo dohromady veverku s krvelačnou povahou...nebo spíš nehtolačnou?Tak i tak,tato veverka,neboli Vevernice jak jsem ji nazvala dokázala oddělit nehet od kůže a to docela bezbolestně.Vevernice však při tom vypouští jakousi látku(budeme tomu říkat sliny ;D),která vám zaručí to,že vám po nějaké době nehty opět dorostou a navíc budou krásné a zdravé.Takže chcete-li krásné nehty zadarmo,běžte a nechte si sežrat nehet!

 A jak to s Vevernicí skončilo?Po tom co si pochutnala na mých nehtech si opět odkráčela do jezera a žere tam nehty dodnes...

 

Vyvstělivky

*plynění-označení pro nechutné zvuky vydávané zadkem

Autorka:Kristen Lanna Cullen

Komentáře o objasnění záhady... ;D

Datum: 16.03.2012

Vložil: Amarelina_Potterova

Titulek: obluda od Kristen

hezky:)

Datum: 13.03.2012

Vložil: Vanessa Lůzza Siluetová

Titulek: obluda

Hmmmm..... tak to se povedlo...... hned tam letím!!!!!!! Kristen si skvělá....... SUPÉÉÉÉR POVÍDKA...........Tvoje Vanesska :DDDD :D :D :D ;DDD

Přidat nový příspěvek