Názor Harryho Jamese Wizardse na ukončení spolupráce s Ministerstvem kouzel

15.09.2012 08:44

Zdravím vás drazí čtenáři bradavičníku jak jistě víte včera proběhl ples na počest zakladatelů Bradavic vše šlo hladce ale za chvíli velkou síň napadli smrtijedi v tu dobu tam byly i lidé z Ministerstva Kouzel  poté co vše ustalo zaměstnanci odešly pryč a po chvilce napsaly naší ředitelce Theres Phoenix tento dopis:

 

Z důvodu hrubého nerespektování pravidel RPG stanovených Ministerstvem Kouzel. Ignorace představitele vedení Ministerstva Kouzel za celý kouzelnický svět.

Jsme přistoupili k ráznému kroku vymazání Vaši instituce ze seznamu škol spadajících pod Ministerstvo Kouzel a všech výhod s tím spojených.

 

Srdečně zdraví

 

Lucienn Lescöt Black, náměstkyně ministra kouzel

 

za vedení ministerstva kouzel

 

https://www.mk.mistecko.cz/ 

Hned jak jsme se to dozvěděli rozjely jsme na facebooku o tom debatu poté přišel do velké síně Ogden a Kingsleyová já byl tak naštvanej že sem jim prostě musel napsat mím slovníkem(nechtějte vědět jak :D).Pak nám řekly abysme šli do zasedacího sálu kde nás učili RPG hned za chvíli říkal že on založil před osmy lety Ministerstvo kouzel a že jiná starší hra o HP není což ani není pravda znám i starší hry když o tom nic nevěděl tak sem se začal smát.Takže jak jste se z dopisu dozvěděli už nespolupracujeme s Ministerstvem Kouzel bylo skvělé s ním spolupracovat ale teď ztratili skvělou školu s aktivitou,poté ztratili i další školu Kruval  kterou né také sami odstranili ale ředitel neměl nervy a skončil to s nima.Teď ještě čekáme jestli o tomto napíšou do Denního Věštce.

Pro Bradavické Listy.Harry James Wizards

Názor Harryho Jamese Wizardse na ukončení spolupráce s Ministerstvem kouzel

Datum: 08.10.2012

Vložil: Elisath Anna Jensen

Titulek: :)

Na tuto školu chodím už od založení,před tím jsme taky nebyli pod ministerstvem,užívali jsme si hru a byla to sranda.Ale pak přišlo ministerstvo se svýma pravidlama(které si podle mě můžou strčit někam)Můžeme fungovat i bez nich!

Datum: 15.09.2012

Vložil: James R J

Titulek: ...

A že není starší??Znám pár takových..Nebo i stejně staré i starší..Například hrad bradavice a pár dalších, nechce se mi to všechno spisovat ,nebo ještě hocz atd..

Datum: 15.09.2012

Vložil: James R J

Titulek: Pche

Pche..Uděláme si svoje ministerstvo..

Datum: 15.09.2012

Vložil: Jake Potter

Titulek: Re: Pche

Ministerstvo je nám k ničemu zase se budou hádat dvě skupiny a místo hry se bude jen nadávat..

Datum: 16.09.2012

Vložil: JRJ

Titulek: Re: Re: Pche

úplně nezávyslé,jako by to druhé ani neexistovalo

Datum: 15.09.2012

Vložil: Amarelina

Titulek: re.

Hezký...ministerstvo ani neví jakou škodu na sobě spáchalo když nás vymazali p****:)

Přidat nový příspěvek