Letní soutěž!

11.08.2012 21:19

 

Na začátku prázdnin se rozjela nová dvouměsíční letní soutěž!Spoustu studentů už plní jednotlivé kategorie a přemýšlí jak být co nejoriginálnější.Pokud nevíte o jaké kategorie jde připsala jsem vám je tady:

 

I.kategorie

  •    Vyfoť, nakresli nebo nějak graficky ztvárni nadpis Bradavic. Tedy k upřesnění, budete na pláží a do písku například napíše Hogwards a vyfotíte to, nebo vyrobíte to z větviček, napíšete ozdobným nápisem na papír. Fantazii se meze nekladou. Samozřejmě se bude hodnotit originalita :)

 

II.kategorie

  •    Vyrobte repliku domácího skřítka, Bradavic, hůlky, obraceče času no prostě co Vás napadne. Může to být opravdu cokoliv, pokud se Vám,  nechce nic vyrábět, můžete to také nakreslit.  Záleží to jen a jen na Vás. Ovšem musí to být vaše práce, samozřejmě Vám s tím může někdo pomáhat ale všechno má své meze, že ano :)

 

III.kategorie

 

  •    Napište povídku. Povídka musí být na téma Harry Potter, tedy kouzelný svět, různá dobrodružství, no co Vás napadne.  Ovšem nesmí být odnikud opsaná, či jinak autorsky ukradená. Povídka musí být napsaná minimálně na A4 (písmo Calibri, Times New Roman atd…, velikost písma 12)

 

 

Spousty lidí to dělá jenom kvůli odměmě,ale jsou mezi námi i tací,kteří jenom zabíjejí čas nebo se prostě chtějí zúčastnit pro radost Theres.Výhra je taková:Takže vítěz obdrží pletený náramek v barvách své koleje, diplom-ne ledajaký ;), poté erb své koleje, diář HP a pár obrázkových kartiček HP, také obdrží 200 bodů pro svou kolej, tedy vítězová kolej bude o něco napřed...takto se vyjádřila paní ředitelka na nástěnce.A tatéž osoba nám poskytla exkluzivní rozhovor ohledně této soutěže.Proto velice děkuji za všechny,že naše Theres tuto soutěž uspořádala a nyní si přečtěte rozhovor.
 
 
Amarelina: Jak vás vůbec napadlo uskutečnit tuto soutěž?
Theres: No jednoho dne jsme přemýšlela co bych mohla na webu změnit a nebo co udělat. No a tak mě napadlo vymyslet tuto soutěž. Jelikož bylo i roční výročí webu, tak se to nějak s  tím spojilo a je to vlastně odměna i pro studenti, kteří tu studují a mají semnou trpělivost, když jím posílám mé zdlouhavé emaily :D
Amarelina: Kolik se zhruba doposud zúčastnilo dtudentů?
Theres: Tak to vám z hlavy neřeknu,ale bylo jich opravdu dost.
Amarelina: Už vám přišli nějaké obrázky nebo povídky,které vás opravdu zaujaly,nebo je berete jako dosavadní favority?
Theres: Rozhodně, neřeknu o jaké povídky nebo obrázky jde ale mám pár favoritů. Opravdu všechny práce mě nadchly a jsou opravdu úžasné. Uvidíme kdo nakonec vyhraje
Amarelina: proč jste zvolila zrovna tyto ceny?
Theres: No jelikož vždycky ceny byli virtuální takže si na né nikdo nemohl v pravém slova smyslu šáhnout. Tak jsem chtěla něco vyjímečného z čeho byste měli radost :) Teda doufám :D
Amarelina: A jsme u poslední otázky..Co čeká studenta podvodníka,který vyhraje a obrázek nebo povídku někde ukradl,ale zjistí se to?
Theres: No tak když se to zjistí před tím než se cena odešle tak se vybere jiný student. No ale pokud by se to zjistilo až potom, tak budu muset zakročit asi v to, že bude vyloučený ze školy. Ale práce prověřuji, takže si myslím, že tohle to nebudu muset řešit :)
 
 
Tak to bylo něco o soutěži..doufám že se vás zapojí co nejvíc,protože každý může vyhrát.Přeji hodně štěstí.
 
Vaše Amarelina Potterová
 

Letní soutěž!

Datum: 12.08.2012

Vložil: Amarelina Potterová

Titulek: Díky

Díky moc:)

Datum: 12.08.2012

Vložil: Peter McBain

Titulek: Vynikajúce

Super článok... :) na moju škodu som úplne zabudol na sútaž a chcel som sa zapojiť... :)

Datum: 13.08.2012

Vložil: Jake Potter

Titulek: Re: Vynikajúce

Soutěžit ještě můžeš ;)

Datum: 12.08.2012

Vložil: Jake Potter

Titulek: GOOD

Good článek ;)

Přidat nový příspěvek