Lektvary, vše co jste netušili... 1)

26.02.2012 16:33

Drazí čtenáři, 

dnes jsme došli k největšímu odhalení posledního století. Nejdůležitější otázka ze všech otázek okolo Severuse Snapea bude zodpovězena! A to jest: Má Severus Snape, náš oblíbený lektvarový mistr, nějaký milostný život? 

 

Na tuto otázku je jen jediná odpověď. Zeptali jsme se na ni pár profesorů, jenže odpovědi byli dost vyhýbavé a tak jsme se dostali k nové otázce a vyvodili jsme jednoznačný závěr. Severus Snape má určitě milostný život, jenže s kým?

Na scénu přichází profesorka McGonagalová. Minerva nám zajisté promine, ale její "To ví jen Severus" je nanejvíš výmluvné, také to, že ona jako jediná profesorka, Snapeovi tyká už mluví samo za sebe... Co mají tedy Severus Snape a Minerva McGonnagalové společného? Ošem jak může Severus Snape spát s McGonagalovou, když kolují jisté fámy a zajisté nikomu zvás neušlo to stříbrné kolečko na levém prsteníčku profesora Snapea...

 

Po dlouhém (a vyčerpávajícím) rozhovoru s naší smrtijedskou spojkou, panem Luciusem Malfoyem (ten chlap něco hulí) zjišťujeme, že i on je znovu ženatý a jeho partnerkou (nebo snad partnerem) rozhodně není Narcissa Malfoyová, matka našeho oblíbeného spolužáka Draca Malfoye. Co mají společného naprosto totožné kroužky Severuse Snapea a Luciuse Malfoye? A co s tím společného má slečna Hermiona Grangerová o které kolují fámy, že spí, bydlí, dokonce je i vdaná za oblíbeného profesora lektvarů? 

 

Nenechte si ujít další díl: Lektvary, vše co jste netušili...

Loučí se s vámi Scarlett.

Co si o tom myslíš?

Datum: 17.10.2012

Vložil: Jane

Titulek: no nemyslím

To určitě není pravda Snape ja můj otec a nemá žádné děti kromě mě

Datum: 04.03.2012

Vložil: Williams_Smith

Titulek: wow!

Hermiona se Snapem. Podvádí Rona nebo to je jen novinářská kachna? By mě zajímalo!

Přidat nový příspěvek