Lednová sešlost studentů ve velké síni(menší párty)

06.01.2013 00:26

 

První část sešlosti se odehrávala v muzice po té apní ředitelka něco pronesla což si už mco nepamatuji(i já jsem sklerotyk Budho!)
Po té opět hráli do 20:00 písničky.
 
Když písničky dorháli paní ředitelka vyhlásila soutěž se slovama a studenti sestrojily todle:
 
Jednoho krásného večera šel Chuck do lesa, který byl začarovaný, a tak moc nebezpečný, že byl pro zdejší kouzelníky strašidelný. Chuck ale šel přímo tam kde byl obrovský velice hluboký a vysoký uprostřed lesa schovaný domek, který vypadal temně a opuštěně. Chuck  si myslel, že je bezpečné jít pryč pokud lavka nepraskla ale ona praskla proto si řekl, že půjde dovnitř. Tak rychle začal skákat panáka. Jednou když byla ošklivá bouřka se rozhodl jít k jezeru skočit do vody a utopit krokodýla.
 
No není to zábavné?
 
Poté se hrála kouzelnická flaška a místo flašky (jak to dělají mudlové) se používala hůlka. Padalo mnoho zajimavých úkolů a do pozadí hrála skvělá hudba kterou vybíral DJ TEPLOUŠ.
Když ale padl velmi velmi zajimavý úkol aby Mike vyznal lásku a zatncoval macaréno a políbil DJ TEPLOUŠe tak první dvě věci udělal třetí musel udělat pan DJ TEPLOUŠ a pan Mike neumí zřejmě pochopit srandu a pčerazil mu nos. DJ TEPLOUŠ spadl an DJ stůl který se zlomil a nehybně ležel na tom stole. Byl celý odkrve po té paní ředitelka něco křičela na pan Mika skoro s celou síni ten pak byl nervní a odešel a po půl hodině se vrátil. Paní ředitelka panu DJ TEPLOUŠi zpravila nos a on si pak očistil krev. Pak zpravila DJ STŮL a hrálo se dál. A pořád hrála muzika.
Nakonec se začlo hrát se slovama a sestrojilo se todle:
 
Severus Snape byl malý hoch, který seděl na peci a vyhříval si svůj zadek a taky svou ruku, která smrděla od přísad z lektvarů skladovaných v kabinetě. Natáhnul se pro mozek, který ležel kousek od jeho mozku a bohužel na něj nedosáhnul. Spadnul vedle mozku a nemohl se zbavit smradu. Rozhodl se, že raději neumyje záchod ale svou ruku. Postavil nad sebe konev, která málem spadla pod ruku ale naštěstí nespadla, protože spadla na ruku, která smrděla.
 
No dává to smysl?
Taky vám to nedává že né?
Pokud ne jste mojí lidi..
 
Po té se tancovalo ploužák a normální tanec..
Pak ale anše paní ředitelka tancovala Street Dance já a Adel jsme se kní připojily a musím říct válela neskutečně dobře! kdo tam nebyl musí litovat!
Po té se slavnsot už nesla v klidu a lidé si povídali a hrála hudba.
 
Zachary Petrov