Pán zla mezi mudly část 2

23.03.2012 21:53

Pán zla mezi mudly část 2

 

Ano, pán zla by viděn již po druhé a to na ulici Sound engineering. O co šlo tentokrát? Co náš milovaný pán zla chystá? Řekne nám k tomu něco Belatrix Lestrangeová? A nebo to všechno zůstane v utajení? To se vše dozvíte, pokud budete číst dál. Příjemné počtení.

 

Jak jsem se již zmiňovala v předešlém odstavci, pán zla byl spatřen na ulici Sound engineering, kde chodil s jakousi cedulí. Nikdo by neuvěřil, že ten jehož jméno nesmíme vyslovit bude oblečen v mudlovských věcech a nad sebou držet tabuli s nadpisem (a teď se podržte) ZDARMA OBEJMU. S tímto nadpisem chodil celé odpoledne po ulicích. Obejmul ho někdo? A jestli ano přežil ten údajný mudla? Na to jsme se zeptali jednoho chodce, který nám řekl, že ho dítě objalo a za to dostalo lízátko a nálepku hada na předloktí, dál se k tomu nevyjadřoval.

 

Že by pán zla sháněl své smrtijedy na ulicích Londýna a k tomu mezi mudly? To se mi nějak nezdá. Každopádně na místo byly vyslání bystrozorové, a pročesávají okolí.  Ale podle nejnovějších zpráv po pánu zla jakoby se propadla zem.

 

 

Co si máme myslet o tomto chování? Co bude? Máme se snad obávat vycházet ven? A nebo  se chce pán zla opravdu přidat na stranu dobra?  To jsou samé otázky, na které nám může odpovědět někdo z jeho blízkosti, samozřejmě by byl nejlepší rozhovor přímo osobně s pánem zla ale toto by nejspíš nebylo bezpečné, takže jsem přistihla Belatrix Lestrangeovou, když se právě procházela po příčné ulici s tlupou smrtijedů. Dala mi jasně najevo, pokud zavolám někoho z Ministerstva kouzel, nedopadne tento rozhovor dobře. Naštěstí se tak nestalo a proto Vám přináším čerstvý rozhovor plné “černé magii“ jak se říká.

 

T (Theres), B (Belatrix)

 

T: Dobrý den, slečno Lestrangeová, mohu se Vás na něco v rychlosti zeptat?

B: (její známý výraz a děsivý smích) Pokud to není nějaká past z MK tak se můžeme dohodnout, ale pokud ano (přiblížila ke mně svou hůlku)

T: Dobře, jsem tady sama, nikdo jiný tady není

B:  Dobrá, tak se ptejte

T: Takže, co si myslíte o chování pána zla? Je to zcela normální,  a nebo se máme začít něčeho obávat?

B:  Samozřejmě, se máte čeho obávat (smích).  Ale toto chování je zcela normální

T: Můžete to upřesnit?

B: Já si myslím, že ne…každý si to přebere podle svého (úsměv)

T: Co nám řeknete o tom, že pán zla chodil dneska s nadpisem obětí zdarma?

B: Co byste chtěla slyšet, prostě se rád objímá

T: Opravdu? S každým?

B: Samozřejmě s každým…(trochu se zarazila)

T: A co ten kluk, který má vytetované znamení zla?

B: Náramně se znamení zla povedlo, velmi čistá práce, výborný kluk do naších řad.

T: Cože? Takže je to pravda, že hledáte nové smrtijedy?

B: Už jsem Vám snad řekla dost…(vytáhla svou hůlku)

T: Samozřejmě, ehm..děkuji

B:  (přikývla a pak se svou partou smrtijedů odkráčela do temné uličky hned za rohem)

 

 

Co to má všechno znamenat? Pán zla opravdu hledá nové smrtijedy? A rád se objímá? A to dokonce se všema? Belatrix Lestreangová měla velmi zaražený výraz, když jsem se o tomto tématu zmínila. Je snad něco mezi pánem zla a Belatrix Lestreangovou? Dozvíme se snad něco nového příště?

Zatím všichni ležíme jenom v otázkách. Snad na všechny dostaneme brzo odpověď, do té doby budeme muset jenom čekat.

A co jeho děti o které se stará? Na tuto otázku již máme odpověď, o které se dozvíte příště. Tak sledujte naše Bradavické listy a dozvíte se víc.

 

S pozdravem Theres Phoenix

Pán zla mezi mudly část 2

Datum: 24.09.2019

Vložil: Re pán zla

Titulek:

Přesně

Datum: 24.09.2019

Vložil: Lord Voldemort

Titulek:

Tak jsem chtěl obejmout no a co?
To se pán zla nemůže objímat

Datum: 06.06.2018

Vložil: AlbertGOALP

Titulek: How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate is an essential a part of a male's reproductive :. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The men's prostate is found just before the rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is usually really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate medical problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.



Prostate infection, often known as prostatitis, is the most common prostate-related condition in men younger than 55 years of age. Infections from the prostate gland are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common coming from all types of prostate infection. It is a result of bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition associated with a particular defect within the gland as well as the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be caused by trauma for the urinary tract or by infections received from other parts in the body. A patient can experience testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal with the prostate defect as well as the utilization antibiotics and NSAIDs to take care of the inflammation.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not to establish the cause of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other think that intensive exercise and lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a proper meals are important. These are some with the actions you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for health and wellness and this will also maintain your urinary track clean.

2. Some studies declare that a couple of ejaculations a week will help to prevent cancer of prostate.

3. Eat pork moderately. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef weekly will raise the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an appropriate diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most important measure to adopt to make certain a proper prostate is to go for regular prostate health screening. If you are forty years and above, you should choose prostate examination at least one time per year.

Datum: 27.03.2013

Vložil: Markizaprokesova

Titulek: ...

To je opravdu moc krasné me se líbil ten rozhovor jak říkám móóóc hezké

Datum: 16.04.2012

Vložil: Amarelina Potterová

Titulek: :)

mě se článek moc líbil...musel zabret ho dně práce i času.k tomu můžu říct jen tohle:Pěkný!!!:)

Datum: 02.06.2012

Vložil: Theres Phoenix

Titulek: Re: :)

Děkuji moc :))) A jsem ráda, že se ti líbil :))

Datum: 25.03.2012

Vložil: Terka_Fiserova

Titulek: :D

Já chcu taky obejmout! :D Mno psí hlava by taky stačila :,D

Datum: 01.04.2012

Vložil: Theres Phoenix

Titulek: Re: :D

Opravdu? :D:D

Datum: 24.03.2012

Vložil: Williams_Smith

Titulek: .

Týý jo

Přidat nový příspěvek