2. Narozeniny tohoto báječného projektu

15.07.2013 20:50

Dámy a pánové, skřítkové, rarachové, mořské pany, duchové a další společenstvo tohoto magického světa slyšte! Tento skvělý projekt slaví své druhé narozeniny a já mu za celou redakci a pokud budete souhlasit i za celý magický svět přeji vše nejlepší k d druhým narozeninám.

Troufám si tvrdit, že tato škola patří mezi špičkové, poslední měsíce sice byli hektycké, ale to prostě ke všemu tomuhle patří.

Rok to byl skvělý, výpravy do lesa, plesy, výprava do jezera,  apríl a somozřejmě nedokončený pohár tří kouzelníků, bohužel se nedokončil, je ho velká škoda tak velkolepá akce.. Dále se zde soutěžilo už o skutečné hry, což jinde nevidíte. 

Také za ten rok vyhrál jednou školní pohár Havraspár(třikrát po sobě!) a tento školní rok leden-červen ho vyhrál poprvé v historii Zmijozel! 

Rekordmanem na školní pohár je Havraspárská kolej. Třikrát po sobě během dvou roků (čtyři školní roky) získat pohár, je něco neskutečného a velkolepého. Myslím si, že mají můj obdiv. Fakt vám tleskám!

Teď snad budou vyhrávat jiné koleje, za sebe si troufám říci, že tento školní rok byl vskutku vyrovnaný. A těším se na ten pátý.

Pátý školní rok se blíží a je skoro za dveřmi a víte co čeká ty co jsou tu od začátku a dnes jim můžeme říkat páťáci? Čeká je menší dárek v podobě NKÚ!

Jsem hodně zvědavý jak to dopadne. A určitě nejsem sám. 

 

Podíváme se, ale teď trochu do té historie ne?

 

Jak už asi víte první školní rok se spustil na webu hogwards.webnode.cz, o prvním školním roku nic nevím, jen to že se hrál famfrpál a vyhrál ho i ze školním pohárem Havraspár.

Druhý školní rok, byla škola přijata pod ministerstvo kouzel kde moc dlouho nevydržela a brzo se osamostnatila. To už web byl přestěhovaný na ten náš. Už začala nová éra Hogwarts. Famfrpál se nekonal, vítězem školního poháru je Havraspár!

Třetí školní rok je premiérový na novém webu, famfrpál se nekonal. Vítěz školního roku je Havraspár.

Čtvrtý školní rok přinesl Pohár tří kouzelníků,  výpravy do lesa a jezera. Možná i další změny, ale moje hlava je vytratila. Famfrpál se oěpt nekonal, ikdyž bylo hodně blízko na jeho konání. Školní pohár vyhrál premiérově Zmijozel, snad teď nastane éra hadů. o:)

 

Během těchto dvou let, vznikly úžasné videoupoutávky na náš web. Jsou vážně přenádherné. :)

To už je asi vše, tak zase někdy.

Zachary Petrov

 

Diskusní téma: 2. Narozeniny tohoto báječného projektu

Datum: 28.10.2013

Vložil: Bellatrix Lostrange

Titulek: Skvělé společenství kouzelníků a krásný svět!

Ta informace, kterou pomocí komentářů sdělím bude možná sdělená později, ale dovolte mi abych mohla říci že tento web je mezi weby s HP tématikou a Bradavicemi tím nejhezčím. Doufám že při vzpomínce na tento web se mi vybaví mnoho hezkých zážitků apod. Přeji podle mě skvělé Bradavické ředitelce ať v tom co na tomhle webu začala i nadále pokračovala. Přeji hodně úspěchů do dalších Bradavických let :)



Datum: 19.07.2013

Vložil: Thomas Janota

Titulek: Díky za web

Tento web je moc krásný! I když si na webu kazím postavu, musím uznat že hezčí Bradavice jsem neviděl. Je to tady moc báječné! Paní adminka Theres tento web udělala suprový a za to jí patří můj obdiv. Ještě jednou díky za tu magii, kterou tu prožívám!

Datum: 20.07.2013

Vložil: Zachary Petrov

Titulek: Re: Díky za web

Divné, já s tebou souhlasím. :DD

Přidat nový příspěvek